неділю, 28 вересня 2014 р.

Зігрій бійця

   Прикро , що за шість днів ніхто з вас не зголосився приєднатися до моєї ініціативи. Воно й справді приємніше шити-вишивати різні хохоряшки красивнючі. Але мені моторошно стає коли я думаю , що поки я шию якусь невідомо кому можливо потрібну штуку чийсь син стоїть у мокрому взутті на холдному блокпості.
     І можливо зв'язані мною шкарпетки хоч трошки зігріють його і не дадуть захворіти і покинути свій пост і ця рашистська наволоч не прийде до мого поки що мирного міста.

   От є перші шкарпетки.

8 коментарів:

  1. Іруся, ми в"яжемо. Я забула написати, вибач. Тільки це їм в казармах одягати, бо ходити так неможна - ноги натруть. Так солдати кажуть. Та все одно в"яжемо.

    ВідповістиВидалити
  2. Знаю багато знайомих, хто допомагає нашій армії: хто грошима, хто речами. Думаю що всі небайдужі допомагають.

    ВідповістиВидалити
  3. В нашем городе тоже есть "вязальная сотня" (так и называется). мы тоже вяжем носочки, я к сожалению этого делать не умею, а вот моя мама уже 2 пары связала!

    ВідповістиВидалити
  4. У нас в місті теж жінки і бабусі вяжуть шкарпетки для бійців! Я купила їм 6 мотків ниток теплих (сама шкарпетки вязати не вмію). Я трішки шию термобілизну. Передаємо прямо бійцям в руки (знайомі везуть продукти на фронт).
    Іра, все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  5. Дякую ,дівчата! А то я реально відчула себе "один у полі " . Я також пробую у нас організувати "в'язальну бригаду"..

    ВідповістиВидалити
  6. Доброго вечора) Зайшла привітати а познайомитись) Ми з Вашою Ольою в одній групі навчались. Ось вона на своїй сторіночці опублікувала фото Ваших подарунків. Хочу запросити до себе в гості http://berezovska-yulia.blogspot.com/ та запросити приняти участь у цукерочці від нашого магазинчику. Звичайно там трошки не та продукція що може Вам бути цікава, але можливо Ві знайдете щось для себе корисне) http://my-scrap-shop.blogspot.com/2014/09/blog-post.html

    ВідповістиВидалити